Golfplaat OnlineOnline damwandprofielplaten bestellenMontageOnline montage trainingenOnline Potdekselprofielen bestellenOnline Schroeven bestellenOnline zetwerk bestellen

Golfplaat Online

Stalen Golfplaten? We hebben er niet alleen verstand van, we verkopen ze ook!
Bel: 06 10 900 195 (7 dagen 15:00 uur t/m 22:00 uur)

 

Golfplaten (Home)

Kleuren/coatings

Hulpstukken

Levertijden

Klantervaringen

Lifestyle Experience

Eigen Huis & Tuin

Montagehandboek

VTwonen

Golfplaten knippen

Contact

GolfplaatOnline
Noordereind 3 a
4012 BT Kerk-Avezaath
Tel 06 10 900 195

Golfplaten knippen, niet slijpen!

Wat we laatst zagen in de uitzending van eigen huis en tuin, waar Lodewijk onze Golfplaten doorsleep en niet knipte, wil ik even rechtzetten.
Jarenlange ervaring leert dat het behandelen van golfplaten weliswaar simpel is, maar wel echt met respect moet gebeuren. Dit maakt nou net het verschil of golfplaten 5 jaar meegaan, of 50 jaar.

Een korte video:

Een knabbelschaar is te huren bij veel verhuurbedrijven en je kan er natuurlijk eentje kopen. Bij het gebruik van een knabbelschaar pons je iedere keer een half maantje uit de plaat, waarbij de zinklaag, die al onze Golfplaten standaard hebben over de kop van de plaat getrokken wordt. Het resultaat is dat beplating op deze wijze decennia 's mooi blijft zonder verdere bewerking.
Het gebruik van blikscharen, zoals wij die verkopen op Schroefonline, geeft een nog mooier effect. Vandaar dat wij besloten, de winnaar met het juiste antwoord een set scharen cadeau te doen.

Blikschaar links bestellenBlikschaar rechts bestellen


 

 

 

 

 

       
Gratis Montage Training
test
Volg onze gratis montage training

© 2024 | contact | algemene voorwaarden | sitemap | By Daniel González - Daan Wesolutions | Vind ons op Google+